Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

СОУ „ЃОРЧЕ ПЕТРОВ“ - КРИВА ПАЛАНКА

Турнир во мал фудбал

Училишната заедница при СОУ Ѓорче Петров Крива Паланка организира турнир во мал фудбал на ден 3 ноември 2018 година (сабота) со почеток во 10 часот.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Повеќе...

 

Посета на саемот ТЕХНОМА

Ниво на корисникот: / 4
НајлошоНајдобро 

На 26.10.2018 година беше организирана посета на саемот ТЕХНОМА од страна на учениците од електротехничката и машинската струка од нашата гимназија.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Повеќе...

 

Донација на развојни системи од Логин Електроникс

Електротехничката струка во нашето училиште денеска се збогати со нова опрема донација од Логин Електроникс. Беа донирани четири развојни системи од програмата на Arduino кои се од огромно значење за електротехничката струка и нашите ученици.

Повеќе...

 

Покана за доставување на понуда и програма за екскурзија за четврта година

Во прилог е програмата за екскурзија за четврта година и соодветно поканата за доставување на понуди. Пријавените агенции ќе се оценуваат според законски утврдените критериуми.

 

 

Повеќе...

 

Страница 1 од 51

Има 1 гостин присутни
Free Joomla Templates by JoomlaShine.com
alanya escort escort ısparta escort samsun escort muğla